16 Jens

Jag går på tangon på fredagen och träffar återigen Sebastian och Christian som är så trevlig och virtuosen Rasmus. På lördagen går jag på salsan och dansar med Jens igen. Vi har dansat mycket och tycker om varandra och pratar en hel del under dansen. Han bor nära mig och erbjuder sig att köra hem mig.

-Tack gärna! Jag har bil, men den står vid pendelparkeringen om du kan släppa av mig där? Svarar jag och när  kvällen är slut går vi till hans bil och han kör mig till min bil. Vi hinner prata gott och väl en halvtimme om allt mellan himmel och jord och har jättetrevligt.

Resten av veckan snickrar jag och tränar och hör av mig till olof på facebook och undrar hur han haft det? Han svarar att han haft det bra men är i övrigt sparsam med sin dialog. På torsdagen hör jag av mig igen och undrar om han vill ses till helgen? Han hade andra planer och skulle inte till Gröna Lund. Jag blir besviken och känner mig lite ensam. Jag får ta mig tid att hälsa på Jackie eller någon icke dansande jag håller av. Problemet är att jag har så ont om tid och vill ägna den jag har åt stugan, tills taket är klart och den tid som bli över till träning och dans. Jag inbillar mig att jag ska få tid att träffa alla när det lugnat ner sig.

På lördagen träffar jag Jens igen. Han dansar riktigt bra så jag nästan blir andfådd och mycket sensuell bachata. Jag känner vibrationerna mellan oss och ser blicken i hans ögon. Han erbjuder sig att släppa av mig igen. Stämningen i bilen är lite laddad och samtalet flyter inte lika lätt.

– Tack för skjutsen. Hör av dig om du vill dansträna någon gång eller komma över på en fika, säger jag innan jag kliver ur.

– Tack det ska jag , säger han och ser glad ut.

På måndagen går jag ut i stugan med frukosten i farten och efter några timmar när jag kollar mobilen har jag sms från Jens. Han undrar om jag vill fika och dansträna?

-Hej det är Anna!! Jag såg ditt sms och  kommer gärna över till dig, sa jag glatt.

-Jag skickade det för flera timmar sen, svarade han lite stött.

– Ja ha, jag har snickrat och såg inte det, sa jag besviket.

-Jag ska jobba i eftermiddag men om du kommer nu så hinner vi träna en liten stund?  .

-Jag åker på en gång! Ska bara byta byxor, svarade jag lättat och slängde av mig snickar jeansen. Jag drog på mig ett par snygga shorts och ett sexigt linne och var där på en kvart. Området var ett gammalt fritidshusområde precis som mitt. Jens höll också på att bygga om och renovera. Han visade mig runt i sitt charmiga hus.

-Vad vill du dansa? frågade han när vi fikade.

-Gärna allting, svarade jag och han skrattade till och satte på stereon.Ur högtalarna strömmade en av mina favoriter från Ricky Martin. Han hade samma cd  som jag brukade spela i bilen jämt, före och efter jag dansat. Det kändes bra att vi gillade samma musik.

– Var försiktig med min axel bara. Inga dippar.

– okej, svarade han och tog mig i famnen  Vi dansade flera danser och det blev riktigt bra träning. När vi skulle dansa bachata kunde jag se åtrån i hans blick och känna den i varje fiber i min kropp när han förde mig. Jag var inte heller opåverkad.

– Om du har ont i din axel kan jag massera dig om du vill?  Jag har utbildning på det.

– Tack, det får du jättegärna, svarade jag och undrade lite hur det skulle sluta.

– Du kan lägga dig på sängen här, sa han och visade in mig till sitt sovrum. Jag drog blygt av mig linnet och la mig på sängen och han  satte sig grensle över mina lår och knäppte upp BH:n. Hans mjuka händer masserade mig varsamt med smeksamma rörelser. Det var otroligt skönt och varje muskel i min kropp slappnade av och hade längtat länge efter detta. Det var något mer som vaknade till liv.

-Anna, hur gärna jag än vill stanna så måste jag åka till jobbet nu, sa han och harklade sig. Jag försökte samla mig och satte mig upp med handen för brösten så inte bh; n skulle glida av. Han hjälpte mig knäppa och jag tog på mig linnet.

-Jag förstår, sa jag och visste inte vad mer jag skulle säga. Han visste nog inte han heller och såg ut som han helst ville stanna.

-Tack för idag. Det var trevligt sa jag och gav honom en kram och gick till bilen.I bilen hem funderade jag på det han berättat. Han hade en flickvän men de sågs aldrig. Han var missnöjd och funderade på att göra slut. Om jag förförde honom så var det inte rättvist mot hans flickvän. De borde göra slut först. Ville jag vara orsak till det? Den frågan hade jag ställt mig själv förut och backat samtliga gånger för att jag tyckte det var fel och ville inte spräcka någons relation.

Jag jobbar hårt med gästhuset hela veckan och sen träffar jag honom igen på dansskolan.  Vi dansar bachata och han tittar mig djupt och länge i ögonen med fuktig blick och hans kropp och rörelser utstrålar allt annat än det professionella avstånd man brukar hålla. Jag blir generad och undrar om det inte märks om någon tittar på oss?

Nästa gång vi ses är det kört och trots att det är årets störst fest, bestämmer vi att gå därifrån tidigt till butiken.

-Vill du ha något att dricka? frågar jag och sätter på Michael Bublé..

-Lite vatten, tack svarar han och jag låter min kjol glida ner och han drar upp mitt linne.  Vi går till sängen och resten av kläderna åker av. Han har full koll på vad han gör och är lyhörd men inte tveksam. Vi säger ingenting men det behövs inte. Jag är tydlig och han slipper gissa. Vi klickar på mer än bara dans och han är uppenbart smickrad och nöjd. Efteråt säger vi fortfarande ingenting. Jag har inte en aning om vad jag ska säga och han verkar vänta på att jag ska säga något mer än att han tydligen visste vad han gjorde.

-Du får gärna sova över , säger jag till slut när jag kommit till sans.

-Jag ska upp tidigt imorgon och jobba så jag måste åka hem, säger han och klär på sig och går.  Efteråt sover jag bättre än på länge. Min kropp hade verkligen saknat detta och den där fullständiga känslan av harmoni som kommer efteråt.